fbpx
FIXcity-Café-escape-boxen

Escapebox FiXcity Café

In de stad FiXcity zijn veel inwoners door een onverklaarbare ziekte in het ziekenhuis beland. Na het zoveelste slachtoffer is de maat vol en is de politie een grootschalig onderzoek gestart. De eigenzinnige uitbater van café ‘het dopje’ vertoont verdacht gedrag. Het laatste slachtoffer is schuimbekkend in elkaar gezakt in zijn café. De politie vermoedt illegale praktijken in café het dopje. De angst bestaat dat er nog meer slachtoffers zullen vallen, de politie loopt vast in het onderzoek en vraagt jullie hulp. In deze escapebox zijn alle aanwijzingen verzameld.


Speelduur: 3 tot 5 uur (1 of 2 avonden)
Personen: 2 tot 6 personen
Moeilijkheidsgraad: 4/5

FiXcity-escape-boxen-

Ziekenhuis-FIXcity-escape-boxen

Escapebox FiXcity Ziekenhuis

In de stad FiXcity liggen veel inwoners met een onverklaarbare aandoening in het ziekenhuis. Drie vrienden gaan op bezoek bij hun zieke vriend. Het gaat niet goed met hem. Het verplegend personeel geeft elke dag experimentele tabletten. Ze hebben geen idee welke tablet het leven van de doodzieke patiënt kan redden. Misschien kan de behandelend arts hen helpen. Maar wie is de arts en kan deze dokter hen helpen? In deze escapebox zit alle informatie om samen met de drie vrienden op zoek te gaan naar antwoorden op bovenstaande vraagstukken.


Speelduur: 2 tot 3,5 uur (1 avond)
Personen: 2 tot 6 personen
Moeilijkheidsgraad: 3,5/5

FiXcity-escape-boxen-Ziekenhuis

FIXcity-Politiebureau-Escape-Boxen

Escapebox FiXcity Politie

In de stad FiXcity komt een ogenschijnlijk onschuldig telefoontje bij het politiebureau binnen. Rechercheur Niels Molenaar gaat ter plekke polshoogte nemen. Aldaar gaan bij hem alle alarmbellen af. De medewerkers van het bureau en het inpandige forensisch laboratorium zijn ontzettend druk. Ze komen handen te kort om dit vraagstuk tijdig op te lossen. Jullie hulp is gewenst, want de tijd tikt…


Speelduur: 2 tot 3 uur (1 avond)
Personen: 2 tot 6 personen
Moeilijkheidsgraad: 3/5

FiXcity-escape-boxen-Politie-

FIXcity-boerderij-escape-boxen

Escapebox FiXcity Boerderij

Op alle boerderijen ten noordwesten van de stad FiXcity zijn enkele dieren besmet met het virus ‘Mond en Blauwzeer’. Nu deze boerderijen ‘op slot’ zitten, is Geert Bietgraaf in het zuidoosten de enige boer die alle gewassen kan oogsten om de stad te bevoorraden. Gelukkig komt een vriend langs om hem te helpen in deze drukke tijd. Maar hoe lang duurt het voor ook het vee van Geert besmet is?


Speelduur: 2 tot 3 uur (1 avond)
Personen: 2 tot 6 personen
Moeilijkheidsgraad: 3,5/5

FiXcity-escape-boxen-boerderij

FIXcity-boerderij-escape-boxen
FIXcity-Café-escape-boxen
FIXcity-zieknehuis-escape-box
Menu